Hvordan bli frivillig

Aktiv i Horten sitt aktivitetstilbud er i stor grad drevet av frivillige som ønsker å være aktive sammen med andre! Dette er grunnen til at vi kan ha et gratis lavterskel aktivitetstilbud som er basert på hva folk ønsker å drive med. Vi er åpen for flere aktiviteter og her får du vite hvordan du kan gå frem hvis du ønsker å bidra, enten om du er privatperson eller en forening som vil åpne opp for å ha aktiviteter på timeplanen vi legger ut hver uke. 

1) Du har en idé/ønske om å starte en aktivitet 

Aktiv i Horten har fokus på aktiviteter med som innebærer fysisk aktivitet i en eller annen form (det trenger ikke være hard fysisk trening). Vi er åpne for mye, også aktiviteter på ettermiddag/kveld hvis noen ønsker å starte noe som ikke er på dagtid. 

2) Ta kontakt med oss og avtal et møte! 

Alternativ 1: Ring/sms 40809614 

Alternativ 2: Via kontaktskjema her på nettsiden

Alternativ 3: Via sosiale medier 

Vi avtaler et møte med deg for å se hvordan vi kan samarbeide. Kanskje trenger aktiviteten utstyr? Lokale? Når skal det foregå? Hvem er målgruppen? 

3) Aktiviteten settes på timeplanen

Når vi har avklart rammene rundt aktiviteten så setter vi det på timeplanen og markedsfører tilbudet gjennom våre kanaler i sosiale medier og lignende. 


Som frivillig er du "fri" og "villig". Det vil si at du selv bestemmer hvor ofte og lenge du vil ha aktiviteten. Det eneste vi i Aktiv i Horten er avhengig av er at du sier ifra på forhånd dersom du ikke kan ha aktiviteten en dag. Vi legger til rette for godt samarbeid gjennom møter hver andre måned for alle de som er aktivitetsledere i Aktiv i Horten. 

Håper vi ser deg som frivillig :) 

Bruk kontaktskjemaet for å registrere deg som frivillig. Du trenger ikke skrive mye om hva du vil bidra med, vi tar kontakt med deg og avtaler et møte :)